Please upgrade your web browser. Internet Explorer 6 is no longer supported.

Fellows Street, Kew

Single House 1111m2

A bold granite four storey curved feature wall slices through a monolithic double height glazed facade and projects out towards the street.

This feature wall starts in the basement and defines the wide passage leading from the six car parking zone. The feature wall continues past the large entertainment space, sunken courtyard and through to the walk in cellar and wine tasting room.

The wall frames the 2 storey ground and first floor canyon that travels through the length of the house, from here a series of bridges boarders the internal courtyard that cuts through the building. Balconies above join to three bedrooms and rumpus spaces. The canyon continues on framing views of the pool. The wall ends by breaking out to form a voluminous double storey lounge and dining space whilst the kitchen has the library above.

Outside a double storey colonnade frames the pool and spa and offers shade through horizontal louver screens.

Above here on the second floor lies the extensive master suite together with balconies and a substantial entertainment deck that have all been orientated to maximise the excellent city views.

Builder's Website
www.precisionprojects.com.au

Fellows Street, Kew
CLIENT TESTIMONIAL

Hide Client Testimonial
Hide Text Show Text
Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew Fellows Street, Kew