Please upgrade your web browser. Internet Explorer 6 is no longer supported.

Stevensons Street, Kew

2 Town Houses 540m2 each

This pair of luxury townhouses features a rectilinear facade with pergolas framing each pedestrian entry. The central driveway leads to basement level private parking, equipped with turntable and space for up to 6 car spots or 5 with gym for each residence.

Each basement features a glazed wine cellar and cinema. From here access to the ground floor and first floor is either by private lift or via the sculptural free-standing stair through all 3 levels, which forms the central focus of the house.

The ground level entrances connect the spacious lounge, dining and kitchen to the laundry and substantial study adjacent to the stair.

Glazed walls and sliding doors connect the indoor living space to the outdoor courtyard and landscaped garden/pool areas which wrap around the rear and sides of the house.

The first floor features 4 generous bedrooms and 3 bathrooms, with balconies providing views to the front courtyard and the city at the rear of the property.

Project Website: www.stevensonstreet.com

Stevensons Street, Kew
CLIENT TESTIMONIAL

Hide Client Testimonial
Hide Text Show Text
Stevensons Street, Kew Stevensons Street, Kew Stevensons Street, Kew Stevensons Street, Kew Stevensons Street, Kew